Benjamine Sum hlathar cu kawlram mipi nih a chuak lainak ding an ii ngeih cio.Cucu tlamtling tein a herh mi poahpoah an lim kho cang ,Tuzing ah a mah nih theiternak arak tuah .

Tu a hla hi zei ruangah dah an ii ngei cio ti ah cun, Myanmar Idol a dih in amah lawng in a voikhatnak  lovesong hlathar ai chuak nak asi ruangah asi.Mipi nih minutes 3 te fecebook ah a rak tar hlan ii cucu hmuh cio asi ti ah, a dihlak in ngai le theih an duh cio . Cucu Thaizing ah Update ding in theihter nak a rak tuah. A caan pawl cu anmah le ram Caan ning tein a tanglei ah an rak langter;

Myanmar – 10:00 am
India – 9:00 am
Thailand – 10:30 am
Singapore – 11:30 am
Malaysia – 11:30 am
China – 11:30 am
Oslo, Norway – 5:30 am
Tokyo, Japan – 12:30 pm
Dubai, UAE – 7:30 am
Melbourne, Australia – 1:30 pm
Indiana, USA – 11:30 pm (May 17

Credit: Benjamin Sum

By Chuncha